Monitorizare comportament minori

3. Monitorizare comportament minori

Într-un mediu nociv și sub influențe negative, minorii pot deveni secretoși și se pot îndepărta de familie, consecințele putând fii din cele mai nefaste.

General Investigations are o divizie special creată pentru investigații familiale, destinată părinților preocupați de tendițele îngrijorătoare ale copiilor lor.

Profesionalismul și discreția caracterizează investigațiile noastre în comportamentul minorilor. Serviciile noastre de monitorizare acoperă supravegherea minorului, comportamentul sexual, consumul de alcool/ substanțe ilegale și investigarea anturajului și a locațiilor frecventate.

Părinții primesc un raport complet cu activitățile minorului și pot lua deciziile necesare protecției și susținerii copilului.

Servicii similiare
INVESTIGARE PERSOANE
Toate persoanele susțin că sunt de încredere. Din experiența noastră vă putem spune că acest lucru nu este tot timpul adevărat.
LOCALIZARE PERSOANE DISPĂRUTE
Echipa General Investigations oferă agenți cu ani de experiență în spate în localizarea persoanelor și soluționarea cazurilor de persoane dispărute, dedicați complet cazului dumneavoastră.
OBȚINERE PROBE
Procesele civile sau penale se pot prelungi în absența probelor conclusive.

AFLAŢI MAI MULTE DE LA EXPERŢII NOŞTRI

General Investigations is a member of the following organizations

Patronatul
Detectivilor Particulari

World Association
of Detectives

Federpol