Corporate due diligence

2. Corporate due diligence – verificarea antecedentelor

În lumea business informația este la putere.

Scopul unei investigații de verificare a antecedentelor unei companii este de a furniza clientului cât mai multe informații relevante pentru ca acesta să ia o decizie informată.

General Investigations oferă servicii de verificare ale antedecentelor unei companii – corporate due dilligence: un instrument de gestionare a riscurilor precis, punctual și de referință.

Ariile de investigare şi profunzimea acesteia în analiza antecedentelor unei companii depinde foarte mult de perspectiva clientului: fie vorbim de cercetarea pieței și a planului de afaceri pentru justificarea unei investiții, fie despre verificarea și analizarea situației contabile în vederea unei fuziuni sau achiziții.

Serviciile de Corporate due diligence acoperă următoarele arii:

  • Due diligence preliminar asupra companiei – acest serviciu este oferit clienţilor noştri în stadiul incipient al procesului investiţional. Putem furniza servicii de analiza financiară şi de business preliminara a unei companii tinţă, bazată exclusiv pe informaţii publice, în scopul facilitării deciziei de a investi sau nu resurse suplimentare în proiect.
  • Due diligence financiar şi fiscal – analiza financiara independentă asupra unei companii ţintă, desfasurată în numele unui potenţial investitor, având scopul de a identifica ariile de risc care ar putea influenţa decizia de investiţie şi valoarea tranzacţiei.
  • Due diligence asupra partenerilor de afaceri – evaluarea obiectivă a caracterului, integrității și reputației potențialilor parteneri de afaceri înainte de încheierea unui parteneriat. Acest proces înseamnă verificarea persoanelor implicate în afacere în vederea identificării potențialelor inconsecvențe, denaturări, omisiuni sau controverse

Beneficii:

  • încredere în noii parteneri de afaceri
  • perspectivă completă a oportunității oferite
  • determinarea celei mai bune decizii
Servicii similiare
Antifraudă
Organizațiile cu proceduri antifraudă inadecvate pot deveni ușor victime ale fraudelor nedectate.
Contabilitate judiciară
Experții General Investigations vă pot ajuta să identificați fraudele existente din cadrul companiei dumneavoastră.
Informații
În mediul de business informațiile corecte fac diferența dintre succes și eșec.

 

Măsuri anti interceptare
General Investigations vă oferă, în deplină conformitate cu normele legale, expertiză și resurse dedicate contramăsurilor tehnice de detectare ale mecanismelore de interceptare.

AFLAŢI MAI MULTE DE LA EXPERŢII NOŞTRI

General Investigations este membră a următoarelor organizaţii

Patronatul
Detectivilor Particulari

World Association
of Detectives

Federpol