Serviciile noastre

Servicii

Servicii Verificare Resurse Umane

Verificare Resurse Umane

Cea mai importantă resursă a unei companii sunt angajații.

Drept consecință cea mai importantă carcateristică a relației angajator-angajat trebuie să fie încrederea. Fără încredere în oamenii unei companii, aceasta nu are niciun viitor.

De aceea, General Investigations are o divizie orientată numai pe servicii relevante pentru departamentul de resurse umane al companiei dumneavoastră.

Fie că vorbim despre screening al potențialilor angajați, de investigarea loialității angajaților sau de suspiciuni ce planează asupra integrității unor persoane din cadrul companiei, General Investigations este pregătită să vă pună la dispoziție echipa sa cu experiență în investigația resurselor umane.

Rezultatele investigațiilor General Investigations vă permit să eliminați orice amenințare internă la adresa reputației și a bunului mers a companiei dumnevoastră și vă ajută să readuceți încrederea în echipa dumneavoastră.


Verificare CV
General Investigations furnizează clientului servicii complete de investigație ale aspectelor menționate de potențialul angajat în CV.
INVESTIGAREA MORALITĂŢII
Un element de bază al relației angajator-angajat sau a a celei dintre partenerii de afaceri este încrederea.
Investigarea înscrisurilor
Fundația reputației unei companii nu se bazează numai pe modul în care aceasta este percepută de clienții săi.

Examinare poligraf
Foarte mulți oameni susțin că spun adevărul sau că sunt nevinovați.
Supraveghere operativă
General Investigations vă pune la dispoziție o echipă completă de specialiști cu experiență bogată în realizarea activităților de monitorizare.

Servicii de Investigatii Companii

Servicii Investigaţii Companii

Posibilitatea că angajații dumneavoastră nu sunt onești sau că există motive de îngrijorare în privința legalității operațiunilor din cadrul afacerii nu este plăcută.

Inițierea unei investigații în cadrul firmei poate fi un eveniment stresant dar necesar: în cel mai bun caz suspiciunile nu vor fi confirmate și veți redeveni sigur de business-ul dumneavoastră.

General Investigations vă ajută să evitați pierderi financiare rezultate din administrarea proastă a bunurilor, procese penale sau civile cauzate de dovezi arhivate incorect sau pierdute, să obțineți informație obiectivă de la parte terță și să vă protejeze reputația brand-ului.

Cu ani de experiență în spate, serviciile noastre sunt discrete și absolut confidențiale, oferindu-vă toate informațiile necesare unei decizii bine informate.

De asemenea, experții noștri vă oferă consultanță în vederea celui mai bun mod de procedare în ceea ce privește atât investigația propriu-zisă, cât și în stabilirea unor mecanisme preventive care vă vor proteja compania de neplăceri pe viitor.


Antifraudă
Organizațiile cu proceduri antifraudă inadecvate pot deveni ușor victime ale fraudelor nedectate.
Corporate due diligence
Scopul unei investigații de verificare a antecedentelor unei companii este de a furniza clientului cât mai multe informații relevante.
Contabilitate judiciară
Experții General Investigations vă pot ajuta să identificați fraudele existente din cadrul companiei dumneavoastră.

Informații
În mediul de business informațiile corecte fac diferența dintre succes și eșec.
Măsuri anti interceptare
General Investigations vă oferă, în deplină conformitate cu normele legale, expertiză și resurse dedicate contramăsurilor tehnice.

Serivicii Securitate Cibernetica

Securitate Cibernetică

Într-o lume în care activitatea unei companii poate fi paralizată pe timp nedeterminat de atacuri cibernetice externe sau chiar interne, securitatea infrastructurii informaționale trebuie să fie o prioritate pentru orice business.

De la management al bazelor de date, la controlul accesului şi securizarea tuturor sistemelor împotriva atacurilor externe sau a problemelor de întrerupere interne, aveţi nevoie de mecanisme bine puse la punct pentru a garanta servicii neîntrerupte şi protecţia totală a datelor atât de importante bunului mers al afacerilor dumneavoastră.

General Investigations oferă servicii complete de securitate cibernetică: audit al infrastructurii informaționale, recomandări și implementare, monitorizare și intervenție în cazul apariției problemelor. De asemenea, furnizăm mecanisme personalizate bazate pe specificul nișei și necesităților dumneavoastră.

 

 


Management Baze De Date
Soluții inovatoare de lucru care adresează noile metode de utilizare ale bazelor de date.
Management Access Identităţi
Soluțiile noastre reduc complexitatea, costurile și riscurile asociate întreținerii identităților și controlului accesului.
Protecţia Datelor
Soluție completă și integrată ce simplifică procesul de back-up si recuperare prin integrare la nivel de platforme de lucru.

Management Spaţiu Utilizatorului
Dispunem de soluții eficiente pentru crearea unui spațiu de lucru sigur pentru utilizatori, pe desktop, laptop si smartphone.
Monitorizarea Performanţei
Eficientizăm activitatea companiilor printr-un mix unic de soluții de monitorizare a performanțelor aplicațiilor.
Management Server Microsoft
Vă punem la dispoziție instrumente performante pentru simplificarea infrastructurii serverelor Windows.

Servicii Persoane Fizice

Persoane Fizice

Investigațiile în aria familială sunt printre cele mai delicate tipuri de servicii furnizate de o agenție de investigații particulare.

General Investigations oferă echilibrul perfect dintre discreție, eficiență și obiectivitate, soluționând cazurile cele mai dificile: de la infidelități de cuplu, la localizarea persoanelor dispărute și monitorizarea minorilor care dau motive de îngrijorare părinților.

Indiferent de natura problemei dumneavoastră personale, specialiștii noștri vă oferă consultanță expertă și vă recomandă cele mai bune soluții pentru a ajunge la o resoluție satisfăcătoare a situației.

De asemenea, echipa noastră de experți este versat în obținerea probelor/contraprobelor necesare soluționărilor proceselor legale.

 

 


Investigare persoane
Toate persoanele susțin că sunt de încredere. Din experiența noastră vă putem spune că acest lucru nu este tot timpul adevărat.
Localizare persoane dispărute
Echipa General Investigations oferă agenți cu ani de experiență în spate în localizarea persoanelor și soluționarea cazurilor de persoane dispărute, dedicați complet cazului dumneavoastră.
Monitorizare comportament minori
Într-un mediu nociv și sub influențe negative, minorii pot deveni secretoși și se pot îndepărta de familie, consecințele putând fii din cele mai nefaste.

Obținere probe
Procesele civile sau penale se pot prelungi în absența probelor conclusive.

AFLAŢI MAI MULTE DE LA EXPERŢII NOŞTRI

General Investigations este membră a următoarelor organizaţii

Patronatul
Detectivilor Particulari

World Association
of Detectives

Federpol