Contabilitate judiciară

3. Contabilitate judiciară

Experții General Investigations vă pot ajuta să identificați fraudele existente din cadrul companiei dumneavoastră și vă pot ajuta în prevenția cazurilor de fraudă în viitor.

Scopul unei investigații de contabilitate judiciară este de a identifica și urmări traseul bunurilor financiare de-a lungul unei perioade de timp, atunci când există suspiciunea că totul nu se desfășoară conform normele legale sau conform codului de conduită al companiei.

Companiile care nu au un coduri de conduită sau politici antifraudă bine definite sunt cele mai vulnerabile apariției cazurilor de fraudă: greșeli la plata salariilor, decontarea incorectă a cheltuielilor, licitații, facturări false sau alte tipuri de fraudă – toate devin posibile dacă nu există un sistem bine definit de prevenție.

General Investigations are o experiență bogată atât în investigarea suspiciunilor de fraudă, cât și în stabilirea mecanismelor de prevenție la nivelul companiei dumneavoastră.

Echipa noastră de contabili profesioniști va identifica orice nereguli financiare din cadrul companiei dumneavostră și vă vor oferi o serie de pași bine determinați pentru a evita acest tip de episod în viitor.

Beneficii:

  • eliminarea riscurilor la adresa integrității și stabilității companiei
  • eliminarea persoanelor care pot pot afecta negativ reputația companiei
  • eficientizarea și securizarea proceselor contabile ale companiei
Servicii similiare
Antifraudă
Organizațiile cu proceduri antifraudă inadecvate pot deveni ușor victime ale fraudelor nedectate.
Corporate due diligence
Scopul unei investigații de verificare a antecedentelor unei companii este de a furniza clientului cât mai multe informații relevante.
Informații
În mediul de business informațiile corecte fac diferența dintre succes și eșec.

 

Măsuri anti interceptare
General Investigations vă oferă, în deplină conformitate cu normele legale, expertiză și resurse dedicate contramăsurilor tehnice de detectare ale mecanismelore de interceptare.

AFLAŢI MAI MULTE DE LA EXPERŢII NOŞTRI

General Investigations este membră a următoarelor organizaţii

Patronatul
Detectivilor Particulari

World Association
of Detectives

Federpol