Protecția datelor

3. Protecția datelor

Soluție completă și integrată ce simplifică procesul de back-up si recuperare prin integrare la nivel de platforme de lucru, care acoperă mediile virtuale, fizice și cele de aplicație.

Protecția aplicațiilor

Soluția oferă protecție granulară pentru aplicații critice și baze de date. Aveți la dispoziție protecție continuă si integrată a datelor pentru aplicațiile esențiale din cadrul companiei. Soluțiile de protecție a datelor ajută la minimizarea întreruperilor și la restaurarea datelor pierdute în câteva secunde, permițând utilizatorilor să reia operațiunile fără a fi nevoie să aștepte o recuperare completă.

Enterprise Backup & Recovery

Protejați-vă datele enterprise pentru o varietate de medii fizice, virtuale și de aplicații, pentru a asigura disponibilitatea optimă a acestora. Produsele noastre de back-up si recuperare oferă back-up tradițional al datelor pe disc și bandă și opțional de-duplicare pentru a maximiza eficiența de stocare. Aceste soluții oferă ușurință de neegalat în utilizare, funcționalitate avansată și scalabilitate pentru a gestiona resursele într-o varietate de platforme fizice și virtuale.

Replicare / Recuperare în caz de dezastru

Asigurați continuitatea afacerii prin protejarea și replicarea datelor critice ale organizației, permițându-vă să restabiliți cu ușurință operațiunile în caz de dezastru. Soluțiile de protecție a datelor permit reproducerea cu ușurință a mai multor copii de date în mod continuu și imediat, în medii atât fizice cât și virtuale. În plus, puteți recupera datele din orice secvență de timp, în mai puțin de un minut, pentru a îndeplini cu ușurință așteptările la nivel de serviciu.

Protecția virtuală

Specialiștii nostri oferă servicii de backup, replicare și recuperare pentru VMware, Hyper-V și Windows Physical Environments. Păstrează datele critice în mediile virtuale și fizice în caz de pierderi de date sau de corupție. Soluțiile noastre oferă back-up unilateral, care include capabilități de restaurare granulară din imagini, obiecte și aplicații.

Servicii similiare
Management Baze De Date
Soluții inovatoare de lucru care adresează noile metode de utilizare ale bazelor de date.
Managementul accesului şi identităţii
Soluțiile noastre reduc complexitatea, costurile și riscurile asociate întreținerii identităților.
Managementul spaţiului utilizatorului
Dispunem de soluții eficiente pentru crearea unui spațiu de lucru sigur pentru utilizatori, pe desktop, laptop si smartphone.
Monitorizarea performanţei
Eficientizăm activitatea companiilor printr-un mix unic de soluții de monitorizare a performanțelor aplicațiilor.
Managementul serverelor Windows
Vă punem la dispoziție instrumente performante pentru simplificarea infrastructurii serverelor Windows.

AFLAŢI MAI MULTE DE LA EXPERŢII NOŞTRI

General Investigations este membră a următoarelor organizaţii

Patronatul
Detectivilor Particulari

World Association
of Detectives

Federpol