Despre noi

Scurtă descriere

Aşa cum spune şi sloganul nostru, “Experience builds excellence”, General Investigations este construită din oameni cu o vastă experienţă în cadrul departamentelor pe care le gestionează, iar calitatea serviciilor pe care le oferim este o consecinţă a acestor criterii.

De aceea, întotdeauna, scopul General Investigations va fi acela de a rezolva cu maximum de profesionalism şi discreție cazurile avute în lucru. În acest sens, General Investigations va prelua doar acele cazuri în care există premisele soluţionării acestora într-un mod care să ne reprezinte cu cinste.

General Investigations este membră a PDPR, motiv pentru care, în colaborare cu colegii din alte judeţe, suntem în măsură să acoperim orice necesitate la nivel naţional.

După admiterea în World Association Of Detectives – WAD si FEDERPOL, aria de acoperire a General Investigations s-a extins la nivel internaţional, fiind în măsură să soluţionăm cazuri, prin intermediul partenerilor noştri de încredere, în aproape toate zonele din lume. Recent, au fost finalizate cu succes cazuri în Egipt, Germania şi Italia.

Mijloacele şi metodele folosite de noi, au fost şi vor fi întotdeauna subordonate respectării cadrului legal care ne reglementează activitatea.

Aşadar, vă învităm să ne acordaţi toată încrederea pentru că “Experience builds excellence”!

Echipa noastră

Dan Gutoi
General Manager

Este absolvent al Academiei de Informații „Mihai Viteazul” și licențiat in Științele Comunicării la Universitatea București.

Are o experiență de 18 ani în cadrul Serviciului Român de Informații în activitatea informativ–operativă, unde a coordonat mai multe echipe de ofițeri, în soluționarea unor cazuri cu grad ridicat de complexitate.

De asemenea, prin prisma experienței acumulate, transferată în cadrul companiei, au fost finalizate mai multe cazuri complexe în următoarele domenii: antifraudă în domeniul asigurărilor, identificări de bunuri, recuperări de creanțe, supraveghere și monitorizare persoane.

AFLAŢI MAI MULTE DE LA EXPERŢII NOŞTRI

General Investigations este membră a următoarelor organizaţii

Patronatul
Detectivilor Particulari

World Association
of Detectives

Federpol