Daniela Buhuş
Descriere
General Investigations

Departamentul financiar specializat in due diligence financiar si fiscal oferă o echipă integrată de experți coordonata de Daniela Buhuș.

Ea are o înțelegere excelentă a mediului business cu peste 18 de ani de experiență în consultanță financiară și audit, acoperind o sferă largă de industrii: IT, servicii de business, logistică, servicii de sănătate, bunuri de larg consum, energie, imobiliare, media și telecom, transport și logistică, agricultură, inginerie și produse industriale, etc. Cu 13 ani de experiență în Big 4, dintre care ultimii 4 ca partener Asistenta in Tranzactii în KPMG România, Daniela este un profesionist al tranzacțiilor cu experiență vastă în management de proiecte de fuziuni si achizitii, dezvoltata în peste 200 de proiecte: asistanta in tranzactii pentru vanzatori si cumparatori, atat fonduri de investitii cat si investitori strategici, tranzacții internaționale, privatizări.

Este specializată în verificări financiare dar a supravegheat, in calitate de leader de proiect, echipele fiscale, comerciale, juridice, de mediu și IT.

În 2013, ea a devenit consultant independent, lucrând pentru companii din portofoliul fondurilor de investiții în achizițiile locale și proiectele post-achiziție, a asistat câteva companii mari românesti in tranzacțiile locale (integrare verticală si orizontală), revizuire și asistență în pregatirea de planuri de afaceri si modele financiare pentru companii si investiții de tip greenfield, implementarea sistemului de raportare către consiliul de administrație pentru trei companii de IT.

Ea este membru asociat al ACCA si membru in Camera Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).